website laten maken .

Een website van een dienstverlenende zzp’er bestaat gewoonlijk minimaal uit een homepage, een pagina met het aanbod, over mij en contact.

Naast bovengenoemde pagina’s is het goed om een blog te hebben. Bezoekers komen dan terug voor het laatste nieuws en Google geeft voorrang aan websites die up-to-date en relevant blijven.

De invulling van verdere pagina’s is afhankelijk van het type bedrijf dat je hebt. Misschien wil je een pagina om jouw portfolio op te tonen of eentje waar je reviews van klanten kunt plaatsen.

Wat voor jouw website relevant is stellen we samen vast. WordPress vormt in ieder geval altijd de basis. Voor de vormgeving gebruik ik het Divi theme van Elegant Themes.

Pakketten en tarieven

Ik bied drie pakketten websitepakketten aan. In alle gevallen verzorg ik de technische kant en het ontwerp van jouw website. Het verschil zit in de bewerking en verwerking van jouw content (de teksten en afbeeldingen). Doe je dit helemaal zelf, doen we beiden een deel, of verzorg ik dit volledig voor je?

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw. Eventuele aanschafkosten van extra plugins zijn niet inbegrepen.

Het proces

/ 1

Als je het maken van je website aan mij uitbesteedt, wil ik allereerst graag meer te weten komen over jou en jouw bedrijf. Wat je doet en voor wie, vormt de basis voor de structuur en uitstraling van je website.

/ 2

Daarna gaan we met de inhoud en opmaak van de pagina’s aan de slag. Wanneer duidelijk is hoe alles eruit zal zien, stel ik jouw website samen. Ik installeer de benodigde software, maak pagina’s en een menu en richt de verschilende pagina’s in.

/ 3

Wanneer alles is voorbereid, is het tijd om jouw teksten en afbeeldingen (de content) in de website te plaatsen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, ga jij daar zelf mee aan de slag of verzorg ik het voor je.

/ 4

Tussentijds overleggen we regelmatig en ben ik beschikbaar voor eventuele vragen. Staat alle content op z’n plaats, dan loop ik de website nog eens helemaal na en zet ik de puntjes op de i. En dan live!

Besteed je het schrijven en fotograferen liever uit?

Ik heb tekstschrijvers en fotografen in mijn netwerk waarmee ik je in contact kan brengen.