Tutorials

Praktische uitleg over WordPress, het Divi theme & meer.

WordPress is niet ingewikkeld om te leren, maar soms is het handig om iets na te kunnen zoeken. Omdat je niet meer precies weet hoe het moet of omdat je iets nieuws wilt uitproberen. Daarom vind je hier vanaf nu regelmatig nieuwe tutorials.

Over WordPress natuurlijk, maar ook over Divi, het theme waarmee ik graag werk. Ook zullen er af en toe andere onderwerpen voorbijkomen. Zaken waarvan ik denk dat ze handig zijn om te weten, als je een WordPress website hebt.

Heb jij een WordPress of Divi vraag die je graag beantwoord ziet? Laat het me weten. Dan kan ik er een bericht aan wijden.

Wat is WordPress?

WordPress vormt de basis van je website. Het is een content management systeem, software die het mogelijk maakt om de inhoud (de content) van je site te beheren. WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld om mee te bloggen. Elke WordPress website biedt dus de mogelijkheid...

Lees meer

Wat zijn WordPress plug-ins?

Wanneer je meer wilt dan inhoud en vormgeving, dan krijg je met plug-ins te maken. Plug-ins zijn bestanden die je toevoegt aan WordPress om functionaliteit toe te voegen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een inschrijfformulier voor je nieuwsbrief op je site te...

Lees meer