Reviews

Hier kun je lezen hoe klanten mijn dienstverlening hebben ervaren.

Noor heeft mij bijgestaan bij het onderhoud en de update van mijn website. Ze luistert goed en stelt kritische vragen om de kernvraag boven tafel te krijgen. Dan gaat ze consciëntieus te werk en komt altijd met een oplossing. Mijn ICT-angstdrempel ben ik door haar toedoen kwijtgeraakt, zodat ik nu zelf in staat ben mijn site te onderhouden. Gedurende het gehele proces verleende zij mij advies en was zij mijn steun en toeverlaat. Ik ben haar zeer dankbaar!

Pia Bronsveld

Verwoorden

Ik wilde graag leren om mijn eigen WordPress site op te zetten en te beheren. Noor heeft me bij dit proces erg geholpen. Ik wist niet waar te beginnen, maar samen met Noor heb ik de eerste stappen gezet. Ze heeft me geholpen met het uitzoeken van een vast thema, hoe ik dit moest implementeren en aanpassen in WordPress. Toen ik het door had ben ik zelf verder gegaan, maar met vragen kan ik altijd bij haar terecht!

Evelien de Bruijn

Atelier de Lampion

Noor Knaan heeft de website gemaakt voor ons bedrijf Buro Hurkmans & Houtman. Ze heeft mij hier erg blij mee gemaakt, want de technische kant is beslist niet ‘mijn ding’. Noor werkt heel accuraat en denkt goed mee. Ze laat je nadenken over wat je met je website wilt, nu én later. Daarnaast leest ze ook nog met je teksten mee, dat is wel zo handig. Ook spoort ze je aan om de boel daarna zelf bij te houden. Twijfel je nog? Ik zeg: DOEN!!

Evelyne Hurkmans

Buro Hurkmans & Houtman

Noor heeft de website voor mijn bedrijf M10 Advies gemaakt. Ik ben hier zeer tevreden mee en heb op een prettige manier samengewerkt met Noor. Ze kan tussen de regels door lezen en luisteren en komt met goede ideeën. Ze heeft verstand van zaken, is flexibel en levert kwaliteit.

Martine Waalkens

M10 Advies