ervaringen .

Noor, we zijn zo blij met het resultaat. Samen met ontwerpster Boits heb je een site neergezet die zijn weerga in Rotterdam niet kent. Oude klanten zijn blij. Nieuwe komen er op af – ook toeristen. En wat zaten we er vooraf lang tegenaan te hikken. Het is fijn werken met je. Je bent bereikbaar als er iets is. Je ondersteunt hoe we het verder zelf kunnen. Wat ons betreft is onze werkrelatie voorlopig niet voorbij.

Wilma Brokling

Eigenaar, My Sin

Ik zocht iemand die mij kon begeleiden met het maken van mijn website. Maar ik wilde ook zelf leren hoe ik content en foto’s kon aanpassen. Noor was precies de persoon die ik zocht. Zij heeft de basis van mijn website gemaakt, dat scheelde mij ontzettend veel uitzoekwerk en tijd. Zojuist heeft Noor de puntjes op de i gezet en mijn website staat online. Helemaal volgens planning, die Noor dus ook goed bewaakt. Super tevreden en ik beveel Noor zeker aan voor een website die helemaal bij je past.
Gera Pieterman-Stout

3B budgetcoach

Noor Knaan heeft ons begeleid in het bouwen van een nieuwe website. Daarbij heb ik Noor ervaren als uiterst deskundig in WordPress en Divi, creatief, stipt, secuur, tactvol, geduldig, met een flexibele mindset en dus heel klantgericht. Een nieuw idee kan zij al pratend meteen experimenteel voordoen en uittesten. Ze is ook sterk in nazorg. Het is een bof om met haar te werken.

Martin Verweij

Be The Change

In verband met de start van mijn bedrijf Breinhulp was ik op zoek naar een webbouwer. Ik kreeg van een ervaren ondernemer het advies om contact op te nemen met Noor Knaan. En dat bleek een gouden tip. In alle drukte en hectiek van het opstarten van Breinhulp was Noor een rots in de branding. Ik heb haar leren kennen als kundig, ervaren en betrokken. Ze denkt mee en het is prettig samenwerken. Nu de website klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat en krijg ik veel complimenten over de website.
Janneke Bolt

Breinhulp

Noor heeft mij fantastisch geholpen bij het ombouwen van mijn website naar een WordPress site. Noor werkt snel, denkt mee en kent de ins en outs van Divi en WordPress waardoor ze bij obstakels creatieve oplossingen weet te vinden. Daarnaast is Noor gewoon ook een heel fijn mens om mee te werken.

Yvonne Kerkhof

Yvonne Kerkhof + Partners

Na 5 jaar als ondernemer onder een franchise vlag te werken, vond ik het tijd worden om alles zelfstandig te gaan doen. Dat betekende dat ik buiten een nieuwe huisstijl ook een eigen website zou moeten maken. Ik ken Noor van Good Place 2 Work waar wij beiden flexwerken. Na een uiteenzetting van mijn wensen had Noor al snel een strakke site ontworpen. Ze had goed geluisterd naar wat ik wilde. Het is erg prettig dat je bij haar pakketten kunt afnemen en zo kunt bepalen wat je zelf wilt doen en wat Noor voor je doet. Ondanks de pakketten blijft zij goed in de gaten houden hoe de site eruit ziet en geeft veel tips en uitleg over de werkwijze. Binnen no time was de site klaar en kon deze online. Ik ben erg blij mijn mijn nieuwe eigen site!!! 

Annemieke Roos

Annemieke Roos aankoopmakelaar

De Academy for Creative Leadership wilde graag een nieuwe website. Ik had al wat ervaring met het maken van eenvoudige WordPress websites en was op zoek naar iemand die de zaken waarin ik me niet wilde verdiepen voor ons zou uitvoeren. En iemand die me kon adviseren bij het ontwikkelen van een nieuwe site. Noor bleek hiervoor de geschikte persoon te zijn. Ze geeft je de mogelijkheid om dat wat je zelf wilt doen ook zelf te doen en adviseert je ook bij zaken over look & feel en navigatie. Noor gaat op zoek naar de mogelijkheid hoe de wens van de klant te realiseren, ook al werkt het niet meteen op de standaard manier. Het Divi thema dat Noor gebruikt is flexibel en de basis is eenvoudig te leren. Hierover geeft Noor duidelijk uitleg, zodat je zelf content kunt wijzigen. Naast de kennis en expertise is het erg prettig werken met Noor. Ze heeft oog voor detail en brengt overzicht aan, zodat helder is welke stap wanneer nodig is. Er was dan ook geen twijfel mogelijk dat ik na de samenwerking voor de website van de Academy, Noor meteen weer heb ingeschakeld voor de website van een collega.

Conny van der Wouw

Academy for Creative Leadership

Een tevreden klant van Noor stelde me aan haar voor en ze was precies de websitebouwer die ik zocht! Bij haar kon ik een groot deel van de website zelf uitvoeren, terwijl ik alles wat ik niet goed beheerste aan haar kon overlaten. Noor heeft WordPress en Divi helemaal in de vingers, denkt met je mee, geeft (ook ongevraagd) advies zonder daarin sturend te willen zijn, is gemakkelijk bereikbaar en doet net dat stapje meer. Ze is intelligent, stelt de juiste vragen en helpt je jezelf daardoor scherper neer te zetten. In het hele traject heb ik het gevoel gehad dat ze snapte wat ik bedoelde als ik het had over sfeer, stijl en kleurgebruik. Door haar is mijn website geworden zoals ik het graag wilde.

Dorine Veelders

Ongewikkeld

Noor is een hele kundige en fijne websitebouwer. Ze neemt je stap voor stap mee in het bouwtraject. Daarnaast denkt ze ook mee in tekstvoorstel en afbeelding. Door haar ideeën wordt je website nog beter. Noor is heel prettig in de omgang en houd je goed op de hoogte tijdens het bouwproces. Ook neemt ze de tijd om alles helder en geduldig uit te leggen, zodat je ook na het bouwproces de content zelf kan aanpassen. Zoek je een professionele bouwer met goede communicatieve vaardigheden dan is samenwerken met Noor een aanrader.

Debby Wezelenburg

Debby Wezelenburg Feng Shui Advies

Noor heeft de website voor mijn bedrijf M10 Advies gemaakt. Ik ben hier zeer tevreden mee en heb op een prettige manier samengewerkt met Noor. Ze kan tussen de regels door lezen en luisteren en komt met goede ideeën. Ze heeft verstand van zaken, is flexibel en levert kwaliteit.
Martine Waalkens

M10 Advies

Noor heeft mij vorig jaar geholpen met het bouwen van mijn website. Ze is rustig, vriendelijk en luistert goed naar je wensen. Ze begrijpt al gauw wat belangrijk voor je is. Verder is ze heel servicegericht en altijd bereid vragen te beantwoorden. Ze is heel betrokken en denkt goed mee. Ik ben heel blij dat ik met Noor in zee ben gegaan en er nu een mooie site staat!
Eva Homs

Bloeigenoot

Wat een avontuur ben ik in gestapt toen ik een nieuwe website wilde maken met Divi. Via Google kwam ik bij Noor terecht en er was meteen een klik. En dat heeft zich uitbetaald in een werkelijk schitterende website die niet alleen heel overzichtelijk is geworden, maar ook geschikt is voor alle apparaten. Vooral dat laatste is echt priegelwerk en grote verdienste van Noor. Google ook weer blij, mijn strafpunten zijn verdwenen, de bezoekers zijn verdubbeld! Ik kan iedereen aanraden om met haar in zee te gaan.
Peter de Haan

Sjamaan

Ik ben fan. Noor heeft samen met ontwerper Claudy mijn site volledig vernieuwd. De website sluit nu helemaal aan bij mijn bedrijf. Qua look en feel: speels, ingetogen en warm. En qua functionaliteiten: Noor heeft heel goed met me doorgenomen wat de bedoeling van elke pagina is. Noor is heel betrokken en serieus. Gaat door tot het goed is. Ze heeft de zorg van de hele website op zich genomen en dat kun je zien aan het resultaat. Het is een mooi en logisch geheel geworden waar ik nog heel lang plezier van ga hebben.

Sandra de Haan

Vertelschool Rotterdam

Noor heeft mijn nieuwe site voor Karreman010° gebouwd. Het was prettig samenwerken met haar tijdens de bouw. Ze heeft veel kennis van WordPress, vraagt goed door naar je wensen en houdt je tijdens het bouwproces goed op de hoogte. Ook haar afstemming met de tekstschrijver en vormgever verliep prettig en soepel. Toen de site klaar was heeft ze me duidelijk uitgelegd hoe ik mijn site zelf kan onderhouden. Kortom, ik ben heel blij met Noor, en met mijn nieuwe site!

Noeky Karreman

Karreman010°

Noor heeft mij erg goed geholpen met het opfrissen van mijn website. Hij bestond dus al maar ik wilde hem graag een boost geven. Ik heb Noor ervaren als een rustig en eerlijk persoon. Ze durft haar mening te geven maar dringt niets op. Ze respecteert wat je wilt en grijpt in als ze het echt niet met je eens is. Ze komt met ideeën en adviseert waar nodig. Noor is goed bereikbaar en heel hulpvaardig. Echt een aanrader! Ik vind alleen dat Noor veel te bescheiden is.

Nicolette van Mierlo

Nicolette van Mierlo interim advies

Ik heb Noor leren kennen bij Good Place 2 Work waar we allebei flexwerken. Noor vertelde me dat ze websites voor zzp’ers maakt met het thema Divi. Dit WordPress thema is echt heel erg makkelijk in het gebruik en daarom wilde ik graag een intakegesprek. Als snel was ik overtuigd dat Noor mij heel goed zou kunnen helpen om de website van De Coachistent helemaal te maken zoals ik dat voor ogen had. Noor luisterde goed naar mijn wensen en ging direct aan de slag. Al snel kon ik zelf de website vullen met teksten en mijn foto’s. Ik heb ervoor gekozen om veel zelf te doen en Noor beantwoordde al mijn vragen zodra ik ergens tegenaan liep. En uiteraard regelde zij op de achtergrond alle technische details, zodat ik me daar geen zorgen over hoef te maken. Ik ben superblij met de snelle oplevering van mijn site en heb nu een website waar ik echt trots op ben!
Karin Blommers

de Coachistent

Ik ben erg tevreden met mijn website. Noor heeft mij binnen hele korte tijd precies opgeleverd wat ik voor ogen had. Zij begreep snel wat ik bedoelde en mijn vragen heeft zij ook steeds zo snel mogelijk proberen op te lossen.
Beatrijs van Selm

Break New Ground

Noor heeft mij bijgestaan bij het onderhoud en de update van mijn website. Ze luistert goed en stelt kritische vragen om de kernvraag boven tafel te krijgen. Dan gaat ze consciëntieus te werk en komt altijd met een oplossing. Mijn ICT-angstdrempel ben ik door haar toedoen kwijtgeraakt, zodat ik nu zelf in staat ben mijn site te onderhouden. Gedurende het gehele proces verleende zij mij advies en was zij mijn steun en toeverlaat. Ik ben haar zeer dankbaar!
Pia Bronsveld

Verwoorden

Toen ik Noor Knaan vroeg om mijn trainingswebsite te maken met ledentoegang, merkte ik al snel dat Noor graag goed wil begrijpen wat er nodig is voor klanten. Haar onderzoek leidde uiteindelijk voor mij naar een MemberPress ledensite die zeer goed aansluit bij de behoefte die ik had. Als persoon is Noor prettig om mee te werken. Zij besteed ruim aandacht aan de diverse elementen die nodig zijn voor een complexe website als de mijne. Ook streeft zij ernaar dat de uiteindelijke vorm en inhoud goed op elkaar aansluiten. Zo settelt zij niet snel voor minder. Door de juiste vragen te stellen helpt zij je beter na te denken over wat je nodig hebt. Al met al ben ik zeer tevreden met haar werk en heb ik er ook voor gekozen om het onderhoud van mijn website bij haar te doen.

Noëlla de Jager

Ondernemerscoach en flexplekeigenaar, Good Place 2 Work

Noor Knaan heeft de website gemaakt voor ons bedrijf Buro Hurkmans & Houtman. Ze heeft mij hier erg blij mee gemaakt, want de technische kant is beslist niet ‘mijn ding’. Noor werkt heel accuraat en denkt goed mee. Ze laat je nadenken over wat je met je website wilt, nu én later. Daarnaast leest ze ook nog met je teksten mee, dat is wel zo handig. Ook spoort ze je aan om de boel daarna zelf bij te houden. Twijfel je nog? Ik zeg: DOEN!!
Evelyne Hurkmans

Buro Hurkmans & Houtman

Ik wilde graag leren om mijn eigen WordPress site op te zetten en te beheren. Noor heeft me bij dit proces erg geholpen. Ik wist niet waar te beginnen, maar samen met Noor heb ik de eerste stappen gezet. Ze heeft me geholpen met het uitzoeken van een vast thema, hoe ik dit moest implementeren en aanpassen in WordPress. Toen ik het door had ben ik zelf verder gegaan, maar met vragen kan ik altijd bij haar terecht!
Evelien de Bruijn

Atelier de Lampion