Projecten

Het verhaal achter enkele websites die ik gemaakt heb.

Onderstaand een paar websites die ik heb gemaakt. De meest recente projecten staan er nog niet bij, vrees ik. Klanten gaan voor, dat herken je misschien wel.

Ben je benieuwd naar mijn laatste werk? Op de pagina met reviews vind je links naar recente projecten.

Buro Hurkmans & Houtman

Danielle en Evelyne verbinden bedrijven en particulieren die maatschappelijk betrokken willen investeren, met maatschappelijke projecten in Rotterdam. Ze wilden een moderne rustige website voor hun net gestarte buro. Zij hebben de teksten en afbeeldingen aangeleverd en daarna heb ik hun website volledig verzorgd.

Good Place 2 Work Academy

Noëlla is de oprichter en eigenaresse van Good Place 2 Work. Een flexwerkplek voor vrouwen in Rotterdam waar ik regelmatig te vinden ben. Om ook vrouwen buiten Rotterdam te kunnen ondersteunen bij hun ondernemersschap, is Noëlla de Academy gestart. Als je lid wordt van de Academy krijg je toegang tot diverse online trainingen en haar maandelijkse webinars.

I Feel Good

Annelies wilde met haar website graag overstappen naar WordPress. Dat was een mooie gelegenheid om de website meteen in een nieuw jasje te steken. Annelies verzorgt massages, meditaties en andere bewustwordingssessies. Aan haar website heb ik daarom als extra functionaliteit een evenementenkalender toegevoegd.

Huis ten Bos

Muriel en haar man hebben een luxe vakantiehuis in Drenthe dat zij regelmatig verhuren. Muriel is grafisch ontwerpster en heeft zelf de kleurstelling van de website samengesteld. Ik heb de website voor haar gebouwd en zij heeft daarna al veel toeristische informatie over Drenthe toegevoegd. Als extra functionaliteit bevat deze website een beschikbaarheidskalender. Zo kunnen bezoekers direct zien wanneer het vakantiehuis te boeken is.

Knaan 3D-visualisaties & plattegronden

Nadat ik enkele jaren 3D-werk en websites gecombineerd had, kwam het moment om een keuze te maken. Het was niet makkelijk om de 3D-visualisaties los te laten (want ook erg leuk om te doen), maar ik doe toch liever één ding goed, dan twee dingen half. Deze one page website heb ik vlak voordat ik de knoop doorhakte gemaakt. Hij heeft nooit online gestaan. Omdat ik dat toch wel jammer vind, heb ik ‘m hier een plekje gegeven.