Over mij .

Mijn enthousiasme over het maken van websites ontstond toen ik in 2012 met mijn eigen website aan de slag ging. Al snel daarna begon ik ondernemers om me heen te helpen met hun WordPress-vragen. Zij zagen op tegen het ‘technische gedoe’, terwijl ik me vol enthousiasme op hun puzzels stortte en genoot van de kick bij het vinden van de oplossing.

Mijn kennis over WordPress is sindsdien enorm toegenomen, maar gelukkig komen er nog regelmatig puzzels op mijn pad. Dat houdt mijn werk uitdagend en zorgt ervoor dat ik blijf groeien en steeds meer kan bieden. 

Ik laat ook mijn klanten graag groeien. Door een website voor ze te maken waar ze trots op zijn, zodat ze vol zelfvertrouwen klanten kunnen werven. Maar ook door kennis over te dragen, zodat ze zelf hun website kunnen bijwerken en niet volledig afhankelijk zijn van mij.

Rotterdam / computers / architectuur / design en ander moois / nieuwe kennis vergaren / puzzelen en onderzoeken tot ik snap hoe ‘het’ moet / uitleggen hoe ‘het werkt’ / cijfers én taal / een beetje techniek / de kleinste details / mijn eigen pad vinden

Heb jij een WordPress-vraag of -puzzel?

Laat het me weten. Ik help je graag verder!

Het begin

Dit is de website waar het in 2012 mee begon. Destijds richtte ik me met mijn bedrijf op de woningmarkt. Ik maakte 3D-plattegronden en visualisaties om de verkoopkans van woningen te vergroten. Toen ik met deze website bezig was, raakte ik enthousiast over WordPress en het bouwen van websites. Enkele jaren heb ik me zowel met 3D-werk als websites bezig gehouden, maar inmiddels heb ik mijn favoriet gekozen.