Over mij

Met wie ga je samenwerken?

Hallo. Ik ben Noor Knaan, ik woon in Rotterdam en word blij en enthousiast van: werken met computers / architectuur, design en ander moois / nieuwe kennis vergaren / puzzelen en onderzoeken tot ik snap hoe ‘het’ moet / uitleggen hoe ‘het werkt’ / cijfers én taal / een beetje techniek / de kleinste details / mijn eigen pad vinden.

Al deze elementen heb ik kunnen samenbrengen in mijn eigen bedrijf. Ik mag mooie dingen maken op de computer, houd me bezig met schoonheid en techniek, vergroot bij elk project mijn kennis, draag mijn kennis over en dat alles op mijn eigen manier. Na een lange zoektocht (ik ben oorspronkelijk opgeleid tot wetenschapper), doe ik eindelijk werk dat echt bij mij past!

Dit is de website waar het in 2012 mee begon. Destijds richtte ik me met mijn bedrijf op de woningmarkt. Ik maakte 3D-plattegronden en visualisaties om de verkoopkans van woningen te vergroten. Toen ik met deze website bezig was, raakte ik enthousiast over WordPress en het bouwen van websites. Enkele jaren heb ik me zowel met 3D-werk als websites bezig gehouden, maar inmiddels heb ik mijn favoriet gekozen. 🙂