Onderhoud van je website .

WordPress is populair. Zo’n 27% van alle websites draait erop. Dat is mooi, want daarom wordt er veel ontwikkeld voor WordPress en zijn de mogelijkheden enorm. Nadeel van het succes is dat WordPress ook een interessant doelwit is voor hackers. Het is daarom belangrijk je website te onderhouden.

Net als voor je mobiel, komen er voor WordPress regelmatig updates uit. Het is belangrijk dat je deze tijdig uitvoert. Zo houd je je website veilig. Om hackers buiten de deur te houden, is het daarnaast verstandig veiligheidsmaatregelen te nemen.

Tenslotte maken backups een essentieel onderdeel uit van het onderhoud. Mocht er onverhoopt een keer iets misgaan met je website, dan is het een geruststellend idee dat er een backup beschikbaar is om je website vlot mee te herstellen.

Onderhoud van je website is dus belangrijk, maar in de praktijk schiet het er vaak bij in. Daarom bied ik onderhoudsabonnementen aan. Zo heb jij er geen omkijken naar en blijft je website wel up-to-date. Doe je het onderhoud liever zelf? Als je wilt, kan ik je op weg helpen met wat uitleg en handige plugins.

Opties en tarieven

Ik bied twee verschilende opties aan voor het onderhoud. In abonnementsvorm, waarbij je zelf geen omkijken naar het onderhoud hebt, of eenmalige hulp bij de start, waarna je je website zelf kunt onderhouden.

* Je zorgt zelf voor een locatie (met voldoende ruimte) om de backups naar toe te sturen en te bewaren.